Još jedno uspešno puštanje u rad Nardi hidraulične prskalice za tretiranje malacionih kanala. VDP Srednji Banat – Zrenjanin ce ubuduće tretirati kanale na jedan viši i profesionalniji način.

Kompanija Nardi Balkan doo posetila je Suboticu (Vodoprivreda) radi puštanja u rad prskalicu za tretiranje kanala.

Direktor kompanije Nardi Balkan d.o.o. u poseti Kolumbiji i Ekvadoru gde je ostvarena uspešna poslovna saradnja.

U sekciji "Proizvodi" je ubačen novi proizvod Protector. Detaljnije informacije o ovom proizvodu mogu se naći odlaskom na navedenu stranicu.

U sekciji "Proizvodi" je ubačen novi proizvod rasipači. Detaljnije informacije o ovom proizvodu mogu se naći odlaskom na navedenu stranicu.

U sekciji "Proizvodi" je ubačen novi proizvod kosačice. Detaljnije informacije o ovom proizvodu mogu se naći odlaskom na navedenu stranicu.

Nardi Balkan je prisustvovao ovogodišnjem Spitu u Kaću koji se održao 17. jula 2015. godine. Spit u selu Kać nadomak Novog Sada okupio je trgovce poljoprivrednom mehanizacijom.

Poštovani posetioci,

Danas je pušten u rad sajt Nardi Balkan d.o.o. Potrudili smo se da vam modernim dizajnom sajta i jednostavnom strukturom omogućimo što lakše i preciznije kretanje kroz sajt i samim tim upoznavanje kako sa kompanijom tako i sa njenim proizvodima.